2013. június 30., vasárnap

180 fokos fordulat



A fiatalokkal meg néztük a 180movie youtube filmet. "Nem hiszem, hogy az abortusz következményeit gyógyítani lehetne az Isten-hit gyógyító ereje nélkül. Teljes meggyőződésem és hitem, hogy csakis az a Teremtő adhat gyógyírt az élet elvesztésére, aki az életet adta. Egyedül Isten adhatja meg a teljes gyógyulást. Meglehet, hogy egy szexuális együtt lét az abban részt vevő két ember bizonyos körülményei miatt elhibázottnak tekinthető, de egy valamit le kell szögeznünk: Isten teremtő aktusa sosem lehet hibás!
Hiszem, hogy JÉZUS azért jött , hogy megtanítson bennünket az igaz szeretetre. Ahogy mindannyian tudjuk, ő arra tanított bennünket, hogy az éhezőnek ételt adjunk, a ruhátlanra ruhát, a beteget gyógyítsuk és a megtört szívűeket megvigasztaljuk. Nem hiszem, hogy akad még a társadalomban egy olyan ember, akinek a szíve annyira meg lenne törve, mint az abortuszon túlesett nőé. A maga valóságos mivoltában kell megmutatnunk a világnak, a gyógyulásért epedezve mekkora szomjúság gyötri a nőket lelkük mélyén. És ezt mindig határtalan szeretet el és sosem az ítélkezve kell megtermünk.
Segítenünk kell őket, hogy lelkük betegségére gyógyírt találjanak.
Segítenünk kell őket, hogy a megtört szívük újra megvigasztalódjanak.
Ennek érdekében keserves feladattal kell szembenézni a magzatelhajtás után dráma földolgozásakor, amikor kifejezzük és megnevezzük az eseményeket, dolgokat, érzelmeket. De végül Isten, a mi életünk teremtőjének kegyelme által fölegyenesedhetünk, s felismerhetjük, hogy magzatgyermekünk az Úristen karjában van. Így találunk teljes gyógyulásra és tölthet el bennünket a megbocsátás ereje."
Dr. Susan Stanford
amerikai pszichológusnő,
aki maga is érintett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése